Magyar

English

Deutsch

logo
facebook
foglalas
Skype Me™!

Hívjon minket Ingyen!

OTP,K&H,MKB Szépkártya elfogadóhely
#

Házirend

                           Házirend

 


                                                     Kedves Vendégeink


      Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat.  Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve,  kérjük, maradéktalanul forduljanak a házigazdához.


/1.) Check in – Check out információk
A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. A távozási napon a szobát 10:00 óráig kérjük elhagyni. Amennyiben a takarítással munkatársaink előbb végeznek, úgy a szobák 14 óra előtt is elfoglalhatóak. Kérjük, hogy korábbi érkezési szándékát vendégházunk részére e-mailben vagy telefonon legyen kedves előre jelezni. Távozás napján   tartózkodásuk meghosszabbítására van lehetőség ( további éjszakák igénybevétele) változatlan áron, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába.
Egyéb esetekben amennyiben nem tudjuk biztosítani a tartózkodásuk meghosszabbítását úgy hosszabbítási díjat számolunk fel a következők szerint:
Hosszabbítási díj: 10:30-ig – díjmentes, 11:00-tól óránként  2000 Ft egészen 13:00-ig. A vendégházban lehetőség van a szobaátadást követően díjmentesen csomag megőrzésre, udvar, terasz és étterem használatra. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján.


2.) Szobakulcs
A vendégek regisztrálásakor szobakulcsot,távirányítót kapnak, amelyhez bejelentőlap, szobakártya kitöltése szükséges. Szobafoglaláskor szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket amelyeket a vendégek használhatnak illetve tájékoztatást ad  az általa biztosított szolgáltatásokról. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni szállásadónak és annak árát ( zár cseréjét a vele együtt járó anyagi kárt megtéríteni) legkésőbb a távozás napján elszámoláskor. Tv távirányító megrongálása, elvesztése, összetörése, nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért ,felelősséggel tartoznak. A kárt közvetlenül meg kell téríteni szállásadónak, melynek mértéke a teljes készülék ára, legkésőbb távozás napján elszámoláskor.

3.) Látogatók
A vendégeink látogatót nappal 8:00-19:00 között a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak, és kérjük látogatóikat az udvaron a teraszon fogadni szíveskedjenek, a szobákban csak a nálunk regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

4.) Alapszolgáltatásaink
Vendégeink részére a szobaár a szálláson kívül díjmentesen az alábbiakat tartalmazza: Parkoló használatát, Wi-Fi elérhetőséget , konyha használatát ( tűzhely, mikro, hűtő,edények,evőeszközök,poharak, stb…), bográcsozási lehetőséget,1 éjszakán túl tartózkodó vendégeink részére medence használatát. Továbbá a szállásdíj tartalmazza: a közüzemű díjakat, egyéb rezsiköltségeket, ágyneműt huzattal valamint a végső takarítást. Igény esetén törülközőt. Kérjük az önellátó vendégeinket,hogy ügyeljenek a rendre és tisztaságra, ne hagyjanak mosatlan edényt illetve szemetet. A háztartási szemét gyűjtése,konyhában található szemetesben lehet, amennyiben azok megtelnek az udvaron lévő kukába helyezzék el azokat.

5.) Biztonság
A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetés szerű használatból adódó esetleges anyagi károkért, vagy balesetekért, szabadon hagyott értéktárgyaikért. A szobákban gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót, hajvasalót üzemeltetni tilos! A vendégház területén csak az arra kijelölt helyen a bográcsozónál lehetséges a dohányzás. A vendégház tűzvédelmi szabályzatát minden vendégnek kötelessége betartani. A medence használatot csak saját felelősségre,16 év alatt csak szülői felügyelettel lehet igénybe venni. A medencébe éles-szúró-vágó-ütő tárgyakat belevinni beledobálni szigorúan tilos!A tűzrakó hely használata legkésőbb 22:00 óráig lehetséges. Szeles-viharos időben tüzet rakni tilos! Tűzrakó hely használata csak saját felelősségre használható, használat után a tűzrakó hely melletti kerti csapból eloltani kötelező a tüzet!


6.)Háziállat
A vendégházba háziállatot bevinni tilos!


7.) A vendégek nyugalma
Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég, és a szálláshely környezetének  nyugalmát , hangoskodással azt ne zavarják. Különös tekintettel figyeljenek egymás nyugalmára 22:00 óra után. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy 22:30 perc  utáni hangoskodás esetén,  felárat számolunk, melynek mértéke a mindenkor szállásdíj 50%-a, amely nem jelenti azt,hogy tovább folytatható a hangoskodás.


8.) A vendégház értékei
Berendezési tárgyakat a szobából kivinni, áthelyezni szigorúan tilos! A vendégek által nem rendeltetésszerű okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

9.) Hibajelentés
Kérjük Vendégeinket, hogy a szobában, vendégház területén  tapasztalt mindennemű meghibásodást a szállásadónak haladéktalanul szíveskedjenek jelezni.  Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Tűz esetén a lépcsőházban talált porral oltó készülékkel kezdje az oltást, azonnal kezdje el a mentést, hívja  a  tűzoltókat ,majd azt követően a szállásadót. Rosszullét, baleset, nagyobb baj esetén 112 segélyhívó számot.

10.) Károkozás
Gondatlanságból vagy szándékosan okozott  kárt  meg kel téríteni. kiskorúak esetén annak kísérői vagy törvényes képviselői kötelesek


11.)Szobaleadás
A megegyezett időpont előtti elutazás esetén, szállásdíjat nem térítünk vissza a teljes lefoglalt időt számoljuk el . A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot,távirányítót le kell adni a szállásadó részére, a szobát szállásadónak átadni .Csoportos utazók esetén, teljes felelősséggel szervező, kísérő ( tanár, pedagógus)  jár el. Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót.

12.)Elszámolás

Vendégeink a mindenkori szállásdíjat és az esetleges többletköltséget ( reggeli, ebéd, vacsora, esetleges károk) szállásadónál távozáskor fizetik meg . Számlaigényüket minden esetben előre jelezni szíveskedjenek.

KÉRJÜK, HOGY JAVASLATAIVAL, KÉRÉSEIVEL FORDULJON A SZÁLLÁSHELY VEZETŐJÉHEZ VAGY A SZÁLLÁS MUNKATÁRSAIHOZ. KÖSZÖNJÜK, HOGY EGYÜTTMŰKÖDIK VELÜNK ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY AZ ÖNÖK SZÁMÁRA ÉS A SZÁLLÁSHELY TÖBBI VENDÉGE SZÁMÁRA A KIRÁNDULÁS, ÜDÜLÉS A LEHETŐ LEGJOBBAN TELJEN EL.

Jó pihenést és kellemes időtöltést kíván a „Katica Vendégház” vezetősége!
 

Hívjon minket INGYEN!

Aktuális Hírek

Rendezvényhelyszín,rendezvényterem bérlés!
2017-05-27 12:45:26
Rendezvényhelyszínhez terem bérlés szállással vagy anélkül. Szolgáltatásaink:Rendezvények lebonyolítása:Családi rendezvények, baráti társaságok, cég

Bővebben
Szállás
2017-03-26 12:41:53
A vendégház elfoglalása: 14:00-19:00-ig. A vendégház elhagyása: 08:09:00-ig.

Bővebben
Kisállat
2017-03-01 11:34:02
Vendégházunk kisállatot nem fogad!

Bővebben
Az alábbi kulcsszavakra talál meg minket a Google keresőben:
szállás, vendégház, aggtelek, aggteleki, aggteleki vendégház szállás aggtelek aggteleki szállás
NETHQ.HU